English Deutche Szlovák Román Ukrán

Ongai Kékdaru

Onga KSE híre

 

Egyesületünk megkezdte szereplését a B.-A.-Z. megyei I. osztály 2012/2013-as idényében. A csapat kapus tagjai: Mulató Milán és Gável Balázs. Mezõnyjátékosok: Bagi Ádám, Götz Gergõ, Szabó Péter, Markó György, Glonczi Sándor, Hozdik Gábor, Juhász Dávid, Tóth Gergely, Tósa Krisztián, Boszák Zoltán, Varacskai Ádám, Szabó Ádám, Smida Gábor, Nagy Károly, Ruzsvánszki Róbert, Orlóczki Krisztián, Szabó Zoltán, Hegedûs Edgár, Varga Zsigmond és Bacsó Levente. Edzõ: Varacskai István.

 

Törekszünk arra, hogy mind a sportolók, mind a nézõk minél komfortosabban érezhessék magukat sporttelepünkön, ezért különbözõ felújítási munkálatokat hajtottunk/hajtunk végre.

 

Ki lett festve a futópálya beton szegélye. Az öltözõ épülete belül ki lett meszelve, kívül le lett festve. A bejárati kapuk át lettek festve, és rájuk került az egyesületünk címere. Az edzõpálya véglegesen ki lett alakítva. Új kapuk kerültek fel rá, illetve a régi kispadot is mellé telepítettük. Ezt a pályát az utánpótlás fogja használni mérkõzésekre, illetve az edzések lesznek rajta megtartva, tehermentesítve így a center pályát, amelyet sikeresen feltöltöttünk, újrafüvesítettünk, folyamatosan karbantartjuk (locsolás, nyírás, mûtrágyázás, hengerlés). Kialakításra kerültek az új kispadok is, amelyek mindenféle követelménynek megfelelnek (Nemzetközi szabvány szerint lett tervezve.) A kapukra új hálót vásároltunk és a szögletzászlókat is kicseréltük. A mûfüves pályához járda került kialakításra az öltözõtõl, a pálya melletti, egykori nyárfák maradványai ki lettek szedve a földbõl. A színpad fehér színt kapott, és a nézõtéri korlát is újra lett festve. A kispad mögötti részt folyamatosan tisztítjuk, egyengetjük a kényelmesebb közlekedés miatt. Az említett munkálatokat egyedül nem tudtuk volna végrehajtani, ezért köszönet illeti azokat, akik segítettek abban, hogy sporttelepünk megszépüljön. A teljesség igénye nélkül õk a következõk: Onga Nagyközség Önkormányzata, Madzin Tibor, Sebestyén Géza, Kozák István, Molnár Gusztáv, Németh József, Németh Károly, Farkas Róbert, Berta Tamás, Becse Szabolcs, Csurkó István „P” Mester, Horváth Sándor, Horváth Iván, Urszin Attila, Horváth János, Horváth László, Lengyel István, Molnár Tibor, Budai Imre, Elek János, Lovas Ferenc, Szelepcsényi Mihály. Fészki István, Kerékjártó Sándor és Horváth Imre.

Elindult a hagyományosnak mondható Bozsik Program. Egyesületünk gyermekei ismételten részt vesznek ezeken a tornákon. Az elsõ torna Bõcsön volt szeptember 21-én. Az U7-es csapat 4. helyen zárt, az U9 a 2., az U11 szintén a 4. helyet csípte el. Gratulálunk nekik, és köszönjük felkészítõik munkáját.

 

Amennyiben valaki kedvet kapott ehhez a szép sporthoz kérem, jelentkezzen Varacskai Istvánnál telefonon, a +36-30-451-5400-ás telefonszámon, vagy írjon e-mailt a kseonga@freemail.hu-s e-mail címre. A korosztályok a következõek: U7 (2008–2006 között született gyerekek), U9 (2005–2004 között született gyerekek), U11 (2003–2002 között született gyerekek), U13 (2001–2000 között született gyerekek), U16 (1999–1997 között született gyerekek), U19 (1996–1992 között született gyerekek). Az U7, U9, U11-es korosztályban várjuk olyan lányok jelentkezését is, akik szívesen rúgnák a bõrt heti 3 alakalommal.

 

- Varacskai István -

Pálinkaverseny és képzések
Kiállításhoz kapcsolódó eszközök beszerzése a Darvas Közösségi Ház és Múzeumba

Kiállításhoz kapcsolódó eszközök beszerzése  Darvas Közösségi Ház és Múzeumba

XII. Quintessence Pálinka- és Párlatverseny megrendezésének támogatása


XII. Quintessence Pálinka- és Párlatverseny megrendezésének támogatása

Quintessence projekt nap - a pálinkaverseny aranyérmes pálinkáinak és helyi termékek bemutatkozása


PÁLINAKMÚZEUM KIALAKÍTÁSA ONGÁN

Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével Onga városában

Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével Onga városában

Ongai termelői piac

Következő hónap
Ke Sze Csü Szo Va
  

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

  
Minden program...
Kiemelt linkek
Onga honlapja Ongai Horgász Egyesület Ongai Videótár Tata Lovasudvar Online Fotótanfolyam

2009.09.17. óta

1007181

látogató járt oldalainkon

Betöltés folyamatban
Bezár

Betöltés...

Betöltés folyamatban
Kép
Bezár
Loading...