English Deutche Szlovák Román Ukrán

Ongai Kékdaru

Iskolai csengõszó

 

Karácsonyi mûsor fellépõ 5-esei (Fotó: T. L.)Varázslatos események közepette várták tanulóink az év legszebb ünnepét. A hagyományoknak megfelelõen december 19-én karácsonyi koncerten gyönyörködhettünk iskolánk tanulóinak és nevelõinek tehetséges produkcióiban. A mûsor változatosan merített a klasszikus és a ma divatos darabokból egyaránt. Minden szereplõ különösen megtisztelve érezhette magát, hiszen a nézõközönség száma csúcsot döntött ezen az estén. A program felelõs szervezõje Kerékgyártóné Makranczi Ildikó volt.

 

Iskolánk hagyományaihoz erõsen kötõdik az ünnepekre és a téli szünetre lelkileg felkészítõ karácsonyi mûsor. A legkisebb felsõ tagozatosok, az ötödikesek karácsonyi mûsora magán hordozta az ünnep méltóságát. A karácsonyi ünnepkör népi hagyományaira épülõ dramaturgia osztatlan sikert aratott. A szûnni nem akaró taps jelezte, hogy a szereplõk sikeresen oldották meg a legnehezebb feladatokat is. Belsõ szemlélõként szeretném kiemelni a mûsor létrehozása körül kialakult összefogás erejét. Köszönet illeti meg a két ötödik osztályos osztályfõnököt, Baloghné Szászi Editet és Szabóné Reszegi Évát a lelkiismeretes és minõségi munkájukért.

 

Iskolánk 2013. január 1-vel állami fenntartásba került. Az átadás-átvétel folyamata még a kezdeti stádiumban van. A nagyközségi önkormányzat továbbra is felelõs gazdája az épületvagyonnak. Az iskolában folyó munka továbbra is meghatározó jelentõségû településünk fejlõdése szempontjából. Az általános iskola vezetése mindent megtesz annak érdekében, hogy az intézményben folyó munka színvonala a megszokott szinten maradjon, ill. a lehetõségekhez képest emelkedjék. Elkezdõdtek a következõ tanév elõkészítõ munkálatai. A 2013-2014-es tanév újdonságaival elsõsorban a versenyképességünk növelését szeretnénk elérni.

Január a félévi értékelés idõszaka. A tanulók január 14-én kapják meg félévi értesítõiket. A nevelõtestület január 18-án értekezlet keretében értékeli az elsõ félévben végzett munka eredményeit. A mûvészeti iskola tanszakainak félévi vizsgáira szeretettel várjuk a kedves szülõket!

 

- Kovács György ig.-

 

Pálinkaverseny és képzések
Kiállításhoz kapcsolódó eszközök beszerzése a Darvas Közösségi Ház és Múzeumba

Kiállításhoz kapcsolódó eszközök beszerzése  Darvas Közösségi Ház és Múzeumba

XII. Quintessence Pálinka- és Párlatverseny megrendezésének támogatása


XII. Quintessence Pálinka- és Párlatverseny megrendezésének támogatása

Quintessence projekt nap - a pálinkaverseny aranyérmes pálinkáinak és helyi termékek bemutatkozása


PÁLINAKMÚZEUM KIALAKÍTÁSA ONGÁN

Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével Onga városában

Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével Onga városában

Ongai termelői piac

Következő hónap
Ke Sze Csü Szo Va
  

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

  
Minden program...
Kiemelt linkek
Onga honlapja Ongai Horgász Egyesület Ongai Videótár Tata Lovasudvar Online Fotótanfolyam

2009.09.17. óta

1007194

látogató járt oldalainkon

Betöltés folyamatban
Bezár

Betöltés...

Betöltés folyamatban
Kép
Bezár
Loading...