English Deutche Szlovák Román Ukrán

Ongai Kékdaru

Onga KSE egyesületi hírei

 

Véget ért a 2012/2013-as labdarúgó bajnoki szezon õszi fele.

Felnõtt csapatunk a 7. helyen zárta a szezont. Ezen eredmény megfelel a célkitûzésnek (1–10. hely). Mivel ismételten elõfordulhat, hogy akár 6 kiesõ is lesz a megye I-ben, így tavasszal az a legfontosabb, hogy megtartsuk ezt a pozíciónkat. A csapat házi gólkirálya Varga Zsigmond lett 11 góllal. Ezzel a teljesítménnyel a megyei gólvadász versenyben a 3. helyen áll. Idén is sikerült a helyi utánpótlásban nevelkedõ fiatalokat közelebb hozni a felnõtt kerethez. Az õsz folyamán 5 sajátnevelésû fiatal mutatkozott be a felnõtt csapatban! Természetesen még nem töltenek be meghatározó szerepet, viszont remélhetõleg minél hamarabb megszokják a légkört, és 1–2 éven belül meghatározó játékosok lehetnek majd helyi fiataljaink. A csapatban várható játékos mozgás, Mulató Milán jelezte távozási szándékát, a helyére mindenképpen keresünk egy kapust. A csapat Varacskai István vezetésével dolgozott.

 

A labdarúgó felnõtt csapat (Fotó: Horváth Gábor)Ifjúsági csapatunk szintén a 7. helyen zárt. A gárda nagyon kétarcú volt, több bravúr gyõzelmet aratott, viszont voltak olyan mérkõzések ahol esélyesként nem tudtunk élni a fölényünkkel. Természetesen a kétarcúsághoz nagyban hozzájárult az, hogy a meghatározó játékosok a felnõtt csapat keretéhez kerültek mérkõzésekre. A gárda gólkirálya 13 góllal Gulyás Pál lett, ezzel a teljesítménnyel vezeti a megyei góllövõlistát is! Gratulálunk neki! A csapat edzõje Varacskai István volt.

 

U16-os csapatunk megsínylette a korosztályváltást, a fiatalabbak még nem tudták felvenni a bajnokság ritmusát. A tabellán a 11., utolsó helyet foglalják el. A csapat legeredményesebb góllövõje Lakatos Márk 12 góllal. Edzõjük: Praták Péter.

U13-as csapatunk határozott fejlõdést mutat. Az újonnan felkerülõ gyerekeket sikeresen építette be a csapatába Jónyer Gergely szakvezetõ, így elindultak felfelé a tabellán. Jelenleg a 9. helyen állnak, ami az elõzõ évek eredményei alapján nagyon jó eredmény. A csapat házi gólkirálya Siroki Krisztián Vilmos 7 góllal.

 

Az U19-es labdarúgó csapat (Fotó: Horváth Gábor)Az U11, U9, U7-es csapataink mind a három õszi Bozsik tornán részt vettek. A legjobban az U9-es korosztály szerepelt, akik kétszer is elsõ helyen végeztek. Ezen korosztály erejét mutatja, hogy olyan csapatokat utasítottak a hátuk mögé, mint a Bõcs és a Felsõzsolca. Munkájukat Molitorisz Zoltán felügyeli. U11-es csapatunk egyszer végzett második helyen, szintén egyszer harmadik, egyszer pedig negyedik helyen. Felkészítésüket Varacskai István vezényelte. Legkisebb korosztályunk sorozatos létszámhiányban szenvedett, ezt a gondot a jövõben orvosolni szeretnénk, amihez viszont szükségünk lesz a szülök segítségére és megfelelõ hozzáállására is! A csapat edzõje Berta Tamás volt.

Természetesen a bajnokság végeztével nem álltunk le a pályamunkákkal. A center pályát beszórtuk fûmaggal, majd földdel betakartuk azokat a részeket, ahol még nem volt olyan dús a fû. Azon részeket, amelyek kimaradtak a nyári feltöltésbõl, feltöltöttük. Terveink között szerepel egy gyepszellõztetés, illetve szeretnénk mind a két pályánkat mûtrágyával beszórni. Arra kérem önöket, hogy aki segítséget tud nyújtani a mûtrágyázásban és támogatná egyesületünket ez ügyben, keresse szakosztályvezetõnket. (Varacskai István 06-30-451-5400)

 

Szeretném megköszönni mindazok munkáját, akik valamilyen formában hozzájárultak egyesületünk életéhez, a szurkolóknak, hogy bíztatták fiainkat, a sportolóinknak, hogy szép eredményeket értek el! A közelgõ ünnepekre kívánok mindenkinek békés, boldog karácsonyt és sikerekben, ongai gólokban gazdag újévet!

 

- Varacskai István szakosztályvezetõ -

Pálinkaverseny és képzések




Kiállításhoz kapcsolódó eszközök beszerzése a Darvas Közösségi Ház és Múzeumba

Kiállításhoz kapcsolódó eszközök beszerzése  Darvas Közösségi Ház és Múzeumba

XII. Quintessence Pálinka- és Párlatverseny megrendezésének támogatása


XII. Quintessence Pálinka- és Párlatverseny megrendezésének támogatása

Quintessence projekt nap - a pálinkaverseny aranyérmes pálinkáinak és helyi termékek bemutatkozása


PÁLINAKMÚZEUM KIALAKÍTÁSA ONGÁN

Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével Onga városában

Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével Onga városában

Ongai termelői piac

Következő hónap
Ke Sze Csü Szo Va

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

     
Minden program...
Kiemelt linkek
Onga honlapja Ongai Horgász Egyesület Ongai Videótár Tata Lovasudvar Online Fotótanfolyam

2009.09.17. óta

996195

látogató járt oldalainkon

Betöltés folyamatban
Bezár

Betöltés...

Betöltés folyamatban
Kép
Bezár
Loading...