English Deutche Szlovák Román Ukrán

Ongai Kékdaru

Óvodabál 2013

 

2013. október 12-én tartottuk a hagyományos ongai óvodás gyermekekért rendezett jótékonysági bálunkat. A bál Trízsi Józsefné, óvodavezetõ nyitóbeszédével vette kezdetét.

 

Ma már nem kis dolog bált rendezni, amikor bálok maradnak el érdektelenség vagy pénz hiánya miatt. Nekünk sem volt könnyû dolgunk, márpedig bált tartani csak színvonalasan érdemes. Hogy ez mennyire így van, mutatja, hogy a finom vacsoráról a Castrum Boldva Középkori étterem gondoskodott. A Sláger Duó Együttes közremûködésével hajnalig szórakozott a közönség.

 

Mindig nagy öröm számunkra, ha volt óvodásaink vissza-visszalátogatnak hozzánk, nem volt ez másként ez évben sem. A nyitótáncot volt óvodásunk, Rácz Sándor és partnere adták elõ.

 

A bálon (Fotó: Nagy Anita)A bál csúcspontját idén is a tombolasorsolás jelentette. Örömmel tapasztaltuk, hogy a felkeresett támogatók (vállalkozók, szülõk, dolgozók, magánszemélyek) anyagi és tárgyi felajánlásai nagyban hozzájárultak az alapítványunk pénzbeli gyarapodásához.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani bálunk támogatóinak: Onga Város Önkormányzata,

polgárõrség, Castrum Boldua Étterem, Nyisztorné Jolika zöldséges, ongai általános iskola, Dr. Madzin Tibor polgármester, Farkas Lászlóné jegyzõasszony, Karabinszky Géza, Erdõsiné Antal Andrea, Nagy Norbert, Kovács Árpád, Lengyel Tamás - Felsõzsolca, Taskovics család, Jónyer Lajosné, Dr. Nagy Zsuzsa, Dr. Sárai Katalin, Lengyel Tamás, Máté Béláné, Juhász József, Hajtós család, napközi otthon, Szociális és Szolgáltató Központ, Ongai Kulturális Egyesület, Gondos Andorné és Kozma János, Szegedi Sándor, Maxi Coop bolt, Majzik és Majzik, Ronyecz Mihályné, Schollerné Jeddi Katalin, Dobai Kinga, ongai sportegyesület, Máté Pékség, Budai Gyula, Bársonyos Parti Ongai 100 Ft-os bolt, Gelb Zoltán, Miskolci Közlekedési Vállalat Zrt., Juhász Sándor, Orchidea virágbolt, Poroszkainé Urszin Márta, Nagyné Csoma Eszter - Alsózsolca, Régió Játék Nagykereskedelem, Czifrus Péterné, Flabélos stúdió, Onga és NA-CL Kft.

Óvodásaink szülei, akik támogatójegyet vásároltak: Lengyel Hanna, Tóth Balázs, Engi Zita és Balázs, Szabó Laura, Kosuth Anita, Dózsa Barnabás, Gyükér Patrícia, Gubás Eszter, Horváth Gréta, Horváth Blanka, Maglódi Milán, Potoczki Lili, Lengyel Tamás, Molnár Áron, Juhász Attila, Simon Balázs, Gápel Flóra, Zilay Janka, Mogyórós Anna, Kacsur Jánosné nevelõszülõ, Tirk Dorottya, Dragony Balázs, Szabó Émi, Fürjes Adrienn és Evelin, Vass Ádám és Halász Linett.

 

Szintén szeretnék köszönetet mondani a kedves vendégeinknek, hogy személyesen megtiszteltek jelenlétükkel, és velünk töltötték az estét. Reméljük jól érezték magukat, és jövõre is eljönnek!

 

Végül, de nem utolsó sorban szeretnénk köszönetet mondani a mûvelõdési ház dolgozóinak, hogy helyet adtak rendezvényünknek.

 

A bál bevételét az óvodai eszközállomány fejlesztésére fogjuk felhasználni.

 

- Buzás Lászlóné az alapítvány elnöke -

Pálinkaverseny és képzésekKiállításhoz kapcsolódó eszközök beszerzése a Darvas Közösségi Ház és Múzeumba

Kiállításhoz kapcsolódó eszközök beszerzése  Darvas Közösségi Ház és Múzeumba

XII. Quintessence Pálinka- és Párlatverseny megrendezésének támogatása


XII. Quintessence Pálinka- és Párlatverseny megrendezésének támogatása

Quintessence projekt nap - a pálinkaverseny aranyérmes pálinkáinak és helyi termékek bemutatkozása


PÁLINAKMÚZEUM KIALAKÍTÁSA ONGÁN

Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével Onga városában

Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével Onga városában

Ongai termelői piac

Következő hónap
Ke Sze Csü Szo Va
    

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 
Minden program...
Kiemelt linkek
Onga honlapja Ongai Horgász Egyesület Ongai Videótár Tata Lovasudvar Online Fotótanfolyam

2009.09.17. óta

919801

látogató járt oldalainkon

Betöltés folyamatban
Bezár

Betöltés...

Betöltés folyamatban
Kép
Bezár
Loading...