English Deutche Szlovák Román Ukrán

Ongai Kékdaru

Onga KSE hírei

 

Január

Január 2. Megkezdte csapatunk a felkészülést a 2012/2013-as szezon tavaszi felére. A felkészülés során az edzések a labdarúgó pályán, illetve a helyi iskola tornatermében kerültek megrendezésre. Itt szeretném megköszönni Kovács György igazgatónak, hogy lehetõvé tette, hogy a tornateremben edzünk.

 

A tél a teremtornák idõszaka. Csapatunk három tornán vett részt. Szikszón, Felsõzsolcán és a Borosi selejtezõben rúgták fiaink a labdát. A legjobban a Borosi selejtezõ sikerült, ott 3. helyet szereztünk.

 

Február

Az átigazolási szezon lezárása volt. Csapatunkból távozott Mulató Milán - Abaújszántó, Papp Tamás - Abaújszántó, Bacsó Levente - Abaújszántó, Szabó Ádám - külföldi munka, Glonczi Sándor - ?,

Érkezõink: Éliás Dániel - Varbóról, Matesz Attila - Felsõzsolcáról, Banu Attila - Bükkábrányból, Nagy Dávid - Sajóbábonyból, Erdei Nagy Norbert - Sajóbábonyból, Huszti Dávid - Tiszalúcról, Kun-Szabó Ádám - Nyékládházáról

 

Február 16. Felsõzsolcán utánpótlás teremtornákat rendeztek U13-as, U16-os és U19-es csapatok részére. Egyesületünk csapatai jól szerepeltek. Az U13 4. helyet érte el, U16-os csapatunk 3. lett, U19-es csapatunk pedig 2. Az ifisták csak bûntetõkkel bukták el a döntõt. Gratulálunk nekik! Felkészítõ edzõik: Jónyer Gergely U13, Varacskai István U16, U19.

 

Február 24. Egyesületünk szurkolói ankéttal egybekötött taggyûlést tartott. Az ankéton bemutatásra kerültek az új játékosok, illetve röviden vázolva lett a tavaszi teendõk listája, valamint az elõttünk álló pályázati lehetõségeket vázolta fel egyesületünk vezetõsége. A taggyûlésen egyesületünk titkára, Tóth Tivadar megnövekedett munkahelyi és magánéleti elfoglaltságai miatt úgy érezte, hogy nem tudja a továbbiakban teljes erõvel ellátni feladatát, így bejelentette lemondását. Egyesületünk vezetõsége - bár fájó szívvel -, de elfogadta a lemondását. Segítségére a továbbiakban is számítunk, és tiszteletbeli tagként szívesen látjuk minden rendezvényünkön. Helyére a taggyûlés Tósa Krisztiánt jelölte, aki elfogadta a jelölést, majd a közgyûlés egyhangúan megszavazta a posztra.

 

- Varacskai istván szakoszt. vez. -

Pálinkaverseny és képzések
Kiállításhoz kapcsolódó eszközök beszerzése a Darvas Közösségi Ház és Múzeumba

Kiállításhoz kapcsolódó eszközök beszerzése  Darvas Közösségi Ház és Múzeumba

XII. Quintessence Pálinka- és Párlatverseny megrendezésének támogatása


XII. Quintessence Pálinka- és Párlatverseny megrendezésének támogatása

Quintessence projekt nap - a pálinkaverseny aranyérmes pálinkáinak és helyi termékek bemutatkozása


PÁLINAKMÚZEUM KIALAKÍTÁSA ONGÁN

Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével Onga városában

Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével Onga városában

Ongai termelői piac

Következő hónap
Ke Sze Csü Szo Va

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

    
Minden program...
Kiemelt linkek
Onga honlapja Ongai Horgász Egyesület Ongai Videótár Tata Lovasudvar Online Fotótanfolyam

2009.09.17. óta

1025210

látogató járt oldalainkon

Betöltés folyamatban
Bezár

Betöltés...

Betöltés folyamatban
Kép
Bezár
Loading...